nieuws
May Peters
May Peters verzorgt Latin Workshops

Interesse in een Latin workshop voor je vereniging? May Peters verzorgt wervelende Latin workshops aan muziekverenigingen of ensembles. 

Bio: Trombonist, arrangeur,docent en schrijfster May Peters woont zo’n 16 jaar op het Caribische eiland Puerto Rico. Ze trad op in acht en twintig landen. En gaf workshops en lezingen in de Cariben, de Verenigde Staten, Europa, Azië en Zuid Afrika. In 2009 verscheen haar boek ¡ Música Maestra 'brieven uit San Juan'. In juni 2013 verscheen haar CD ‘Tributo de Tambor y Trombón en Clave de Mujer Boricua’ ( Hommage met percussie en trombone in het teken van de Puerto Ricaanse vrouw) gearrangeerd en geproduceerd door Eric Figueroa. Het album ontving lovende recensies in binnen-en buitenland. En werd door de  Fundación Nacional para la Cultura Popular genomineerd op plaats 9 van de  Top 20 Beste Albums van 2013 van Puerto Rico. In juli 2016 verscheen haar nieuwe boek ‘Poco a poco’. Op dit moment is ze als docent Trombone/trompet en Combo verbonden aan het ‘Conservatorio de Artes del Caribe’ in San Juan- Puerto Rico-USA.

Inhoud: In haar wervelende workshops wordt gewerkt aan:
  • Frasering
  • Samenspel
  • Interpretatie van Latin Muziek
  • Improvisatie
  • De juiste balans tussen in- en ontspanning

May Peters geeft ook aparte sectie-repetitie’s en is beschikbaar voor masterclasses aan koper instrumenten, waarbij ook gelet wordt op: houding, ademhaling, frasering.

Contact:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +1-787-414-4144
Skype: maypeters.3
www.maypeters.comDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op zaterdag 16 september a.s. is zij te gast bij het Meierijs Kamer Orkest in Veghel!

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

Ringbaan Oost 8-17
5013CA Tilburg

(0416) 82 02 34
bondsbureau@brabantse-muziekbond.nl

                              


Nieuwsbrief
fb icon 325x325Logo KNMO
  •