vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

110112 harmonie064
Trombone dag 2017

Stichting Limburgs Trombone Ensemble is verheugd jullie te kunnen mededelen dat er weer een trombonedag staat aan te komen. Op zaterdag 6 mei zal bij ADAMS Muziekcentrale de 3e trombonedag plaatsvinden.

Schuif aan en schuif mee In de ochtend en middag vinden workshops plaats onder leiding van vooraanstaande trombonisten. Zij verzorgen ook demonstraties, recitals en solo’s in het slotconcert. De workshops worden afgesloten met een kort presentatieconcert van alle deelnemers
Een dag die in het teken zal staan van talentontwikkeling en inspiratie. Na diverse mails en telefoontjes is het ons gelukt om weer 2 namen van betekenis aan jullie te mogen presenteren.

Van eigen Nederlandse bodem zal Martin Schippers acte de presente geven. Martin is wissel trombonist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Daarnaast zijn we zeer blij met de komst van Prof. Thomas Horch. Na 2 keer Engelstalige docenten te hebben uitgenodigd is het nu voor het eerst dat we iemand uit Duitsland hebben weten te benaderen. Prof. Thomas Horch is solo trombonist van de Bayerische Rundfunk ( BR ) in München. Armin Bachmann uit Zwitserland, bekend van het beroemde Slokar Quartet, zal ook aanwezig zijn.

Inschrijven kan via de website van ADAMS of www.ltetrombones.nl
Tijd van aanvang is nog n.t.b. en zal duren tot 18:00 incl. een slot concert van het Limburgs Trombone Ensemble olv initiatiefnemer Sandor Hendriks.

Meer info volgt z.s.m.
Tot ziens op za. 6 mei 2017 bij ADAMS

Aanmelden
Interesse in deelname? Meld je dan aan via www.ltetrombones.nl. Voor meer informatie raadpleeg de website of neem contact op met Sandor Hendriks + 0031(0)6 55 872 998 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top