vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Blaasmuziek

 Knegsel

Pre-concoursfestival Knegsel

Op zondag 28 oktober 2018 organiseert Fanfare Heide Echo uit Knegsel haar 4de pre-concoursfestival.

Het pre-concoursfestival kan een goede oefening zijn voor een concours of andere concertwedstrijd. Daarnaast is het ook voor verenigingen die niet op concours gaan een goede gelegenheid om een mooi concert te verzorgen waarbij zij feedback krijgen op de gespeelde muziekstukken. De feedback zal gegeven worden door de heer Alex Schillings.Inschrijving BKW 2018 geopend!


De inschrijving voor de Brabantse Kampioenswedstrijden voor solisten en ensembles is geopend! Het BKW zal dit jaar plaats vinden op 12 mei in De Leenhoef in Knegsel. Deelnemers die 83 punten of meer hebben gescoord bij gescoorde bij het solistenconcours in Bladel, of die dit aantal punten halen bij de komende concoursen in Berlicum en Sambeek, kunnen zich inschrijven.

Matthias Höfs’ Mozart con tromba


De strijkers van Het Gelders Orkest en de Duitse trompettist Matthias Höfs presenteren Mozart con tromba. Een verrassend concert met unieke bewerkingen voor trompet en strijkers, waarbij de composities van Mozart centraal staan.

Inspiratie voor een nieuwe generatie

De jeugd heeft de toekomst, dat is de hoofdgedachte van het nieuw opgerichte Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO), een initiatief van de Brabantse Bond voor Muziekverenigingen (BBM). De BBM slaat de handen ineen met philharmonie zuid, die met twee succesvolle edities van Het HaFa-project al bewees een actieve rol te spelen in het innoveren van de blaasmuzieksector. In 2018 wordt de focus op de jeugd gelegd: jong Brabants muziektalent tussen de 13 en 26 jaar krijgt dit voorjaar een extra kans om te laten horen wat ze in hun mars hebben. Ze worden daarbij geholpen door leden van philharmonie zuid. Save the date: de uitvoering vindt plaats op 26 juni in de grote zaal van Theater aan de Parade.  

Programma Solistenconcours Bladel 20 & 21 Januari

Aankomend weekend vindt het solistenconcours in Bladel plaats in cultureel centrum Den Herd. Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Inschrijving Concertconcours Veldhoven 2018

De inschrijving voor het concertconcours in Veldhoven is vanaf nu geopend! Het concours zal dit jaar worden gehouden op 24 en 25 november. Inschrijven voor het concours kan via deze link.

 

 

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top