vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

CON 0209
Concept programma concertconcours Veldhoven bekend ►>>

De voorbereidingen voor het concertconcours op 25 en 26 november in Veldhoven zijn in volle gang. Zowel de verenigingen, die volop aan het repeteren zijn aan hun muzikale programma, als de BBM die weer tracht te zorgen voor een mooi muzikaal weekend. Het concept concoursprogramma is inmiddels gemaakt, de juryteams zijn bekend en we werken aan een Bourgondisch tintje.


Tijdens het concoursweekend zullen er twee juryteams zijn. 

Juryteam 1:
Rob Goorhuis (vz)
Hennie Ramaekers
Alex Schillings

Juryteam 2:
Gert Buitenhuis (vz)
Tijmen Botma
Maurice Hamers

Op zaterdag 25 november zullen we, vanwege de lange concoursdag, werken met twee juryteams. In de ochtend (9:30u-13:05u) zal juryteam 2 jureren, vanaf 13:45u juryteam 1. Op zondag 26 november jureert team 1 de hele dag.

Bourgondisch tintje
We zorgen graag voor een bourgondische sfeer tijdens het concours en daarom zal er op beide dagen gezorgd worden voor muziek in de foyer onder het genot van een hapje. Daarnaast zijn we bezig met het plaatsen van informatiestands tijdens het concours waar verschillende partijen jullie van informatie kunnen voorzien.

Programma
Het concoursprogramma is in concept samengesteld en is hier te vinden. Let op: het is een concept programma en er kunnen altijd nog wijzigingen plaatsvinden (tot aan max. twee uur speling). Het defnitieve programma wordt op 1 oktober vastgesteld!
Locatie concertconcours: Theater de Schalm, Veldhoven. 

Muzikaal programma
Deelnemende verenigingen dienen voor 1 juli hun programma op te sturen. Hier alvast een overzicht van enkele te spelen muzikale programma's!

 

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top