vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

afbsterkeorganisatie
BBM zoekt allround projectmedewerker
►>>

24 uur per week met ingang van 1 november 2017

Ben je gepassioneerd van blaasmuziek of slagwerk? Goed in het maken van projectplannen, ondersteunen in voorbereiden en uitvoeren van beleid en sterk in het aanleggen en onderhouden van een groot netwerk? Heb je daarnaast affiniteit met communicatie? Dan zoeken we jou!

stcrt 2013 3088 001
BBM ontvangt exploitatiesubidie

Voor de periode 2017-2020 heeft de BBM exploitatiesubsudie ontvangen van de provincie Noord-Brabant. Met ddeze subsidie kunnen we een bijdrage leveren aan de maatschappelijke positie van amateurmuziek- en dans in Noord-Brabant in het algemeen en de groei en bloei van de aangesloten verenigingen in het bijzonder! Lezen over onze ontwikkelingen en plannen? Klik dan hier voor het beleids- en communicatieplan!

trmpet
D-examen bij St. Lambertus Lith ►>>

Afgelopen zaterdag 10 juni vond er een bijzonder D-examen plaats bij Fanfare St. Lambertus uit Lith. Bram van de Glind, trompettist bij de fanfare uit Lith, koos voor het geven van een mondelinge presentatie tijdens zijn openbare gedeelte.

Ivo2
Workshop ledenwerving en behoud leden met Ivo Kouwenhoven  ►>>

Op zaterdag 11 november organiseert de BBM in samenwerking met componist, dirigent, uitgever en inspirator Ivo Kouwenhoven een workshop 'ledenwerving en behoud leden'. De workshop vindt plaats in Den Durpsherd in Berlicum van 10:00u - 13:00u. Geef je snel op voor deze inspirerende ochtend. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

WMC vlag4

De BBM wenst alle deelnemers aan het WMC in Kerkrade heel veel succes! 

stemmen-21
Ga met lokale politici in gesprek >>

Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. De verkiezingsprogramma's van de politieke partijen worden na de zomer afgerond. Voor verenigingen is het belangrijk om in die programma's vermeld te staan. Omdat de verdeling van gemeentelijke subsidies er na de verkiezingen op wordt gebaseerd.

Het is dan belangrijk om zichtbaar te zijn op het moment dat de programma's worden gemaakt. Als de politiek de porties gaat toedelen, moet je als vereniging opvallen bij het de lokale politieke partijen.

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top