vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Op deze pagina verschijnen diverse oproepen 

 • Dirigent/Instructeur vacatures
 • Muzikanten gezocht
 • Okest gezocht (voor bijv. een uitwisseling)
 • Etc.

Heeft u een oproep die op deze pagina geplaatst mag worden? Stuur dan een bericht o.v.v. 'oproep' naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vacature dirigent Koninklijke Muziekvereniging Dongen

Harmonie Aurora en Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum, nu nog twee aparte bruisende muziekverenigingen, zoeken voor het nieuw te vormen fusie-orkest een enthousiaste dirigent, die van de twee aparte harmonie orkesten een muzikaal geheel weet te maken. Dit harmonie orkest zal straks uit ca. 70 muzikanten bestaan en repeteren op woensdagavond.  Naast het geven van concerten willen wij ook projectmatig werken waarbij muzikanten uit de diverse geledingen kunnen participeren.
Binnen de nieuwe vereniging, Koninklijke Muziekvereniging Dongen, is een tweede orkest dat bewust kiest om op een lager niveau te musiceren en is er een jeugdorkest.

Wij zoeken een nieuwe dirigent die beschikt over:

 • een bevlogen leiderschap waarmee ambitie en plezier wordt gecombineerd met discipline
 • een inspirerend en coachend leiderschap naar orkest en naar de individuele verscheidenheid van muzikanten
 • goede didactische, sociale en communicatieve eigenschappen
 • een creativiteit en deze een vrije loop durft te laten gaan
 • een uitgebreide repertoirekennis om de muziekcommissie te kunnen adviseren in keuze en niveau
 • arrangeerkennis gericht op de specifieke samenstelling van het orkest
 • open en constructieve overlegvaardigheden naar bestuur en muzikanten
 • het diploma bachelor directieorkest of een vergelijkbaar niveau
 • een meerjarige aantoonbare ervaring met het dirigeren van een HaFaBra-orkest met voorkeur voor harmonieorkest op het niveau van minimaal 3e

Als jij na het lezen van deze advertentie denkt: deze uitdaging past helemaal bij mij, stuur dan voor  1 november 2017 je motivatiebrief per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een selectie worden er eind november / begin december sollicitatiegesprekken gevoerd en proefdirecties vinden in januari 2018 plaats.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met bestuurslid van de nieuwe muziekvereniging Yvonne Grootzwagers (0162-320494) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slagwerkinstructeur (m/v) gezocht bij NEO Rucphen

Voor de slagwerkgroep van onze muziekvereniging (NEO Rucphen) zijn we per direct op zoek naar een een enthousiaste instructeur m/v. Onze slagwerkgroep bestaat (nog) uit 5 enthousiaste leden die het sinds augustus j.l. zonder de bezielende leiding van hun instructeur moeten stellen. Deze had de groep sinds 2012 onder zijn hoede maar is door gezondheidsklachten helaas moeten stoppen. Dit, samen met studie, was voor een aantal leden een reden om te stoppen, vandaar dat er ‘maar’ 5 leden zijn overgebleven.

We zijn op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die er een uitdaging in ziet om vanuit deze groep verder te bouwen aan de toekomst van onze slagwerkgroep. Natuurlijk is groei wenselijk; de huidige basis is als onderdeel van NEO echter goed ingebed in onze vereniging. Gelukkig zijn er daarnaast een 6-tal leerlingen die wekelijks les krijgen en hopelijk op een redelijke termijn kunnen instromen. Repetitieavond is momenteel de donderdagavond, hierover is overleg mogelijk. Vergoeding is conform de geldende regels voor Instructeurs.

Mocht je interesse hebben in deze uitdaging zou het fijn zijn als je wilt reageren naar ondergetekende. Maar ook als je tijdelijk beschikbaar bent zouden we graag met je in contact komen, dat zou al een voorlopige oplossing kunnen zijn voor onze leden. Voor verdere informatie over onze vereniging, activiteiten en andere wetenswaardigheden verwijs ik graag naar onze website: www.harmonieneo.nlof mijn telefoonnummer, zie hieronder.

Patrick Smeekens
Voorzitter R.K.K.E. Harmonie N.E.O.
Telefoon: 06 - 36406990


 

 

 

  


© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top