vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Inhoud Tamboer-Maître-cursus 2016 LOFT-Tilburg
Organisatie: Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM)
Met dank aan Provincie Noord-Brabant

Cursusdagen: 24 september; 8 + 22 oktober; 5 + 19 november; 3 december. Examen: 17 december 2016 

De 6 cursusdagen worden tweewekelijks gegeven op zaterdag van 13.00 tot 18.0 uur, de cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen  ( 7e dag).

De cursus zal worden gegeven door  de heer Jan Peeters, adviseur, instructeur en jurylid.

De deelnamekosten bedragen  € 200=, inclusief examengeld.  Er is geen restitutie mogelijk voor niet gevolgde lessen of examen, ook niet indien de cursus voortijdig gestopt wordt.  Inschrijven voor de cursus kan middels het inschrijfformulier via de website van de BBM

Na inschrijven  ontvangt u een bevestiging via de mail van het bondsbureau. Vervolgens ontvangt u per post een factuur. De inschrijving is definitief zodra het verschuldigde bedrag  bij de BBM is ontvangen.

De lessen vinden plaats in studio 5, 2e etage LOFT (adres: Ringbaan Oost 8-17, Tilburg). Er is een ruime gratis parkeerplaats aanwezig aan de achterzijde van het gebouw (inrijden vanaf de Lovense Kanaaldijk). Verder is er een foyer waar u drinken kunt nuttigen in de pauze.  

De ‘Handleiding Tamboer-maitre’ (50 blz. tekst) en de bijbehorende fotobijlage (85 kleurenfoto’s van stoktekens, stokhandelingen, loophoudingen etc.) kunnen op de eerste lesdag bij de docent/cursusleider Jan Peeters worden gekocht voor € 30.00 (totaal).

Benodigdheden cursisten: een deugdelijke TM-stok en schrijfgerei.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij:

  • Anja Geleijnse, kantoor BBM: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ***Voor inhoudelijke vragen over een deugdelijke TM-stok, de cursusinhoud, het examenreglement, het lesmateriaal etc.

Advies voor aanschaf TM-stok
Lengte TM-stok
Regels en Richtlijnen voor muziekkorpsen en andere formaties op straat© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top