download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Naamloos

 

Laat je informeren, inspireren en omver blazen op de Dag van de Toekomstmuziek!

Deze dag staat bol van workshops over besturen, samenwerken, fit blijven als muzikant, effectieve PR en Euphonium spelen door o.a. Rodin Rosendahl, Toon Peerboom en de KNVB, discussies over de toekomst van de Blaasmuziek en Concoursen. Tegelijkertijd klinkt de regiofinale van het Prinses Christina Concours, staat de Classic Express op het terrein, en als klap op de vuurpijl sluit het BJPO de dag af met een spetterend concert in de Koekbouw.

Congres met als thema Vakmanschap
De dag staat in het teken van de toekomst van het Brabantse muziekleven. Het BJPO is daarvan de verpersoonlijking. Zij kozen het thema: Vakmanschap. Het middagprogramma is voor het congres met workshops, discussie en ontmoeting. Suzan Lutke opent de Dag van de Toekomstmuziek met een insprerende key-note!

Vakmanschap is de rode draad: op topniveau Euphonium spelen olv Rodin Rosendahl. Fit blijven als (amateur)muzikant olv de experts van het Sport Medisch Centrum uit Tilburg. Besturen, ook dat is vakmanschap! Doe inspiratie op olv Toon Peerboom (KNMO) of Danny Meuken (KNVB). Leer praktisch effectieve PR voeren olv experts Nikki Schollen en Marthe de Rooij, en nog veel meer!
Tussendoor is er ruim de tijd om met elkaar verder te praten. Het doel van deze dag is dan ook om muzikale organisaties, verenigingen, docenten, muzikanten, deskundigen en andere belanghebbenden samen te brengen, om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Regio finale Prinses Christina Concours & concert Brabant Jeugd Project Orkest
Jong Brabants muziektalent staat deze dag in de spotlight. Om 14.00 begint de regiofinale van het Prinses Christina Concours, hier spelen de beste jonge musici van 2020. De avond is voor het Brabants Jeugd Project Orkest. Hierin spelen de talenten van onze Brabantse muziekverenigingen samen onder leiding van Johan Smeulders.

Kaarten middagprogramma: €5,00
Kaarten concert BJPO: €15,00
Combi-ticket: €17,50

Kaarten verkrijgbaar via deze link

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top