download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

CON 9661

Dag over de toekomst van het Brabantse Muziekleven

Op 24 maart 2019 organiseren we samen met het Prinses Christina Concours en de CHV Academy, Circle of Talent de Dag van de Toekomstmuziek. Gezamenlijk organiseren we de Dag van de Toekomstmuziek op zondag 24 maart 2019 op CHV de Noordkade in Veghel/Meierijstad. Tijdens deze dag, die in het teken staat van jeugd, muziek en ontmoeting, wordt er een congres gehouden, vindt de regiofinale van het Prinses Christina Concours plaats en geeft het Brabants Jeugd Project Orkest een groots theaterconcert.

Congres met workshops muzikale toekomst
De dag staat in het teken van de toekomst van het Brabantse muziekleven. In de middag wordt er een congres georganiseerd over de muzikale toekomst van de provincie en de rol die de jeugd hierin speelt. Tijdens het congres kunnen er verschillende workshops worden gevolgd en is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Het doel van deze dag is dan ook om muzikale organisaties, verenigingen, docenten, muzikanten, deskundigen en andere belanghebbenden samen te brengen, om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Een speciaal samengesteld jongerenpanel zal aansluiten bij de workshops om niet alleen over, maar vooral ook mét de jeugd in gesprek te gaan over de muzikale toekomst van de provincie.

Regio finale Prinses Christina Concours & concert Brabant Jeugd Project Orkest
Ook wordt op de Dag van de Toekomstmuziek het Brabantse muziektalent in de schijnwerpers gezet. Om 14.00 uur gaat de regiofinale van het Prinses Christina Concours van start. Bezoekers krijgen, tijdens het congres, de mogelijkheid om Brabantse toptalenten te horen spelen tijdens dit concours. De prijsuitreiking van het Prinses Christina Concours vormt het gezamenlijke sluitstuk van de middag. De avond wordt ingevuld door het Brabants Jeugd Project Orkest, waarin talenten van muziekverenigingen uit heel Brabant samenspelen. Zij zorgen met een groots theaterconcert in de grote zaal van Theater de Blauwe Kei voor een spectaculaire afsluiting van deze bijzondere dag.

Klik hier voor het programma van de Dag van de Toekomstmuziek.

Kaarten middagprogramma: €5,00
Kaarten concert BJPO: €15,00
Combi-ticket: €17,50

Klik hier om kaarten te bestellen!

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top