download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Workshops 2020

22 maart 2020 Afgelast ivm Corona

Dag van de Toekomstmuziek
CHV Noordkade Veghel

Kijk hier voor meer informatie.

11 oktober 2020

Orventus en Orkest zuid organiseren ism de BBM de congresdag Complementary Colours. Deze congresdag zal in het teken staan van deskundigheidsbevordering van enerzijds dirigenten en anderzijds bestuurders van (amateur)muziekverenigingen. 

Locatie: Tiliander - Cultuurcentrum Oisterwijk, Spoorlaan 82c, 5061 HD Oisterwijk

2020 CC congres email header dirigenten

 

 

 

 

 

 

In de workshops voor dirigenten zal de persoonlijkheid als ‘instrument’ van de dirigent centraal staan, in het bijzonder de competenties leiderschap, communicatie, samenwerking en het omgaan met emoties. In de ochtend zal aan deze competenties gewerkt worden in een workshop onder leiding van psycholoog Kees Waiboer (Key-Chord), in de middag komen deze competenties aan bod in de vorm van praktijkcoaching door twee zeer ervaren dirigenten, Jos van de Braak en Jacco Nefs. Hierbij zal gewerkt worden met Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning uit Goirle. Lees hier alle informatie.

2020 CC congres email header bestuurders

 

 

 

 

 

 

In de workshops voor bestuurders zullen effectief leiderschap, creatief bestuurderschap, teamwork en werkgeverschap centraal staan. Momenteel wordt er een interessant programma samengesteld met zeer inspirerende en deskundige sprekers en workshopleiders, waaronder NOC*NSF en trainingsbureau Start2Create. Ben jij bestuurder en wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling én tegelijkertijd het functioneren van je bestuur naar een hoger plan tillen? SAVE THE DATE, samen met je mede-bestuursleden! Lees hier alle informatie.

2020 CC congres email footer

 

 

 

 

 

 

25 oktober 2020

In samenwerking met het Preconcours festival in Knegsel zal Alex Schillings een inspirerende bestuursworkshop geven, passend bij het thema concours. Meer informatie volgt 

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top