download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Op 27 en 28 november 2021 organiseren wij weer het Concertconcours Veldhoven in theater De Schalm!

Inschrijven
Vanaf zaterdag 28 november 2020, 09:00 ’s ochtends zijn de inschrijvingen geopend. Er is plaats voor 11 deelnemers, naast de 7 verenigingen die hun inschrijving van 2020 hebben verplaatst naar 2021. De inschrijving sluit op 1 april 2021 of zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Alle inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst via het formulier op deze site behandeld. Heb je geen bevestiging gekregen na inzenden van het formulier? Neem dan direct contact op met Martijne van Dijk m.vandijk@brabantse-muziekbond.nl of 0624781352

Kosten
Deelnamekosten in 2021 bedragen €275,-. Na inschrijven ontvang je een factuur. Betaal je die niet binnen de termijn van twee weken, dan vervalt de inschrijving. Het inschrijfgeld wordt onder geen enkele omstandigheid terugbetaald.

Reglementen
Deelnemen kan volgens de reglementen van het Concertconcours, maar ook volgens het festivalreglement. Kijk voor alle reglementen hier 

Neem je deel volgens de festivalreglementen, dan betekent dit dat je:

  • Zelf muziekstukken uitkiest, zonder dat die op een repertoirelijst hoeven te staan. Dus werken die echt bij het orkest passen, waar jullie orkest op dat moment zelf behoefte aan heeft.
  • Zelf kiest in welke divisie je uit wil komen.
  • Een kwartier tot een half uur op het podium vult naar eigen inzicht (dat mag interdisciplinair met andere kunstvormen, met of zonder solist etc.).
  • Een mondelinge en schriftelijke terugkoppeling krijgt van onze vakjury, met als doel inzicht te krijgen in waar het orkest staat, waar het orkest in uitblinkt, en inzicht in waar nog aan gewerkt kan worden.
  • Twee jaar gegarandeerd bent van behoud van divisie.

Graag tot ziens in Veldhoven!

foto orkest en publiek

Het Concertconcours Veldhoven in 2020 is vanwege de coronamaatregelen afgelast.

  • KNMO gelast alle concoursen van 2020 af, dus wij mogen tot ons verdriet geen concours in Veldhoven organiseren.
  • Het behoud van divisie en de verplichting tot concoursdeelname worden met 5 jaren verlengd voor die verenigingen die zich hadden ingeschreven voor de editie van 2020.
  • De deelnemers die zich al hadden ingeschreven mogen hun inschrijving voor 2020 over te zetten naar 2021 zodat zij verzekerd zijn van een plek.
  • Er is ook in 2021 weer de mogelijkheid tot festivaldeelname, dit verlengt het behoud van divisie en verplichting tot deelname met nog eens 2 jaren.
  • BOOST 2021 is een nieuw alternatief voor het concertconcours, georganiseerd door de BBM in opdracht van de KNMO. Lees op onze site verder alles over BOOST.

Kijk hier welke verenigingen zich hadden ingeschreven voor de editie van 2020.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top