BRABANT ON STAGE

Zet jezelf in de spotlights!

Brabant On Stage – BOS – is nieuw! De BBM ontwikkelt een nieuwe manier om muzikanten in de spotlights te zetten. BOS is voor alle muzikanten van alle leeftijden en alle niveaus. Bij BOS kun je alles spelen, op alle instrumenten en met alle andere disciplines. Het podium van BOS is de plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Droom je van een optreden met een goede vriend die danst of DJ is? Dat kan bij BOS! Wil je graag Nederlands Kampioen worden? Dat kan ook bij BOS!

In 2022 zijn alle activiteiten voor solisten en ensembles Brabant On Stage. De bekende solistenconcoursen krijgen allemaal een nieuw gezicht. We organiseren één provinciale BBM-BOS. Hier kun je ook een ticket winnen voor het KNMO NK.

Wil jij met je eigen vereniging ook een BOS organiseren?

Dat kan! Wij ondersteunen je daar graag bij. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Oreel.

Vrije keuze

Instrument en discipline

Alle instrumenten en andere kunsten zijn welkom. Blaas, slag, strijk, zang, tokkel, toets, dans, rap, schilder, VJ, DJ... kom maar op!

Optreden

Kies zelf wat je wil laten horen en zien tijdens je optreden. Wat je doet, welk stuk je speelt, het maakt niet uit. Het moet gewoon bij je passen!

Beoordeling of advies

Op welke manier je feedback wilt krijgen is aan jou! Kies voor een rapportje, een gesprek of voor punten. Kies voor de feedback die jou vooruit helpt.