Henk van der Meulen

Bestuur BBM | Regiobezoeken
Linkedin

Over

Als secretaris van de Brabantse Bond voor Muziekverenigingen bemoei ik me sinds 2017 met de bestuurlijke cyclus. Denk aan plannen bestuursvergaderingen, notuleren maar ook de opzet van de Algemene Ledenvergadering, en communicatie met de KNMO. Ook werk ik mee aan de subsidieaanvragen en verantwoordingen die de BBM aflegt aan de Provincie Noord-Brabant/Kunstloc.

Voor deze secretarisfunctie ben ik 4 jaren actief geweest bij de commissie blaasmuziek. Daar heb ik onder andere het thema ‘Seniorenorkesten’ op de agenda gezet en schreef ik mee aan de eerste beleidsplannen van de BBM. Bij de commissie Show Marching en Percussion ben ik de laatste vier jaar actief geweest als interim portefeuillehouder SMP. In die hoedanigheid heb ik meegewerkt aan directieworkshops, het podiumconcertconcours te Etten-Leur, tamboer-maître cursussen, en vele solistenconcoursen. Ik heb ook vele regiobezoeken in onze provincie gedaan en tenslotte was ik betrokken bij de oprichting van het Slagwerkensemble Jong Brabant.

Ik speel zelf natuurlijk ook! Ik speel sinds ruim 20 jaar euphonium bij Altena Brass uit het Land van Heusden en Altena. In het dagelijks leven geef ik les aan de Avans Hogeschool. Bij de opleiding Technische Bedrijfskunde Tilburg ben ik verantwoordelijk voor de Bedrijfseconomische Leerlijn.

Contact info

  • 06-44104426