Rob van Doore

Voorzitter commissie SMP
Linkedin

Over Rob

Rob van Doore (26 juni 1987) begon zijn muzikale loopbaan bij Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning in Beek en Donk. Hij volgde slagwerklessen bij Frans Benjamins en Sjaak Benjamins.

Aan het Conservatorium te Tilburg studeerde hij Klassiek Slagwerk bij Arnold Marinissen, Peter de Vries en Marcel Andriessen. Als bijvak heeft hij lichte muziek drums bij Frans van Grinsven gestudeerd. Rob heeft zijn studie in 2010 afgerond met het behalen van zijn Bachelor diploma. Hij volgde masterclasses bij o.a Evelyn Glennie, Keiko Abe, Raymond Curfs, D’Arcy Gray.

Rob is momenteel verbonden als Dirigent van meerdere slagwerkgroepen. Slagwerkgroep Oefening & Uitspanning te Beek en Donk, Percussie Ensemble Harmonie Excelsior te Zeilberg, slagwerkgroep Oefening en Uitspanning te Goirle en de Slagwerkgroep van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia te Helmond.

Rob is als slagwerkdocent verbonden aan een aantal verenigingen zoals Stichting muziekopleiding Oefening en Uitspanning, Koninklijke stadsharmonie Phileutonia te Helmond, Muziekeducatie Beat It en Harmonie St Cecilia Asten.

Contact info