vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Organisatie

AVG - Algemene Verordering Gegevensbescherming

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy geven we heldere en transparante informatie over de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens.

Logo Kessels 5x1

Museumweekend Kessels Museum

Het voorjaar 2018 is weer aangebroken en dat betekent ook weer tijd voor het Nationale Museumweekend.
Dit jaar is het Kessels museum daarom opnieuw gratis te bezoeken op zaterdag 14- en zondag 15 april tussen 12.00 en 17.00 uur.
Dit jaar zal weer veel muziek te horen (en te zien) zijn, zoals op de zaterdagmiddag het bekende Kessels Saxofoonkwartet o.l.v. Lauran van der Sanden met hun originele gerestaureerde Kessels saxofoons van rond 1900. Maar ook het opstap-orkest van NKH en anderen laten van zich horen en zullen de zeldzame Kessels vleugel en Pianola voortdurend te horen zijn.

Inschrijfformulier Workshop Samenwerken en Fuseren
Op zaterdag 27 oktober vindt er van 10:00-13:00 een workshop 'samenwerken en fuseren' plaats bij het CKE in Eindhoven. Als gastspreker heeft de BBM Toon Peerboom uitgenodigd. Ook enkele verenigingen zullen vertellen over hun ervaringen! Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.
Naam vereniging(*)
Ongeldige invoer
Plaats vereniging(*)
Ongeldige invoer
Naam contactpersoon
Ongeldige invoer
E-mailadres contactpersoon(*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer
Ik kom met (x aantal) personen (3 is maximum)(*)
Ongeldige invoer
Opmerkingen
Ongeldige invoer

keystosuccessfulcooperation

Workshop samenwerken en fuseren.

We hebben de afgelopen tijd veel berichten uit de muziekwereld gekregen dat steeds meer verenigingen op zoek gaan naar samenwerkingsverbanden. Dit mondt in sommige gevallen zelfs uit tot een fusie met andere verenigingen. We willen graag de verenigingen op weg helpen die intensiever samen willen werken of van plan zijn te fuseren. Daarom verzorgen we een workshop samenwerken en fuseren op zaterdag 27 oktober bij het CKE in Eindhoven.

iktoon 2018

Juni 2018 staat weer volop in het teken van amateurkunst tijdens de iktoon-maand. Kunstbalie ondersteunt deze maand door het belang van amateurkunst in de spotlights te zetten.  Dit jaar wil Kunstbalie graag alle verenigingen en gezelschappen die bij de BBM zijn aangesloten voor een gratis workshop online communicatie en social media! Op 17 maart ben je van hart welkom van 11.00 tot 14.00 bij Kunstbalie in Tilburg.  

stcrt 2013 3088 001
BBM ontvangt exploitatiesubidie

Voor de periode 2017-2020 heeft de BBM exploitatiesubsudie ontvangen van de provincie Noord-Brabant. Met ddeze subsidie kunnen we een bijdrage leveren aan de maatschappelijke positie van amateurmuziek- en dans in Noord-Brabant in het algemeen en de groei en bloei van de aangesloten verenigingen in het bijzonder! Lezen over onze ontwikkelingen en plannen? Klik dan hier voor het beleids- en communicatieplan!

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top