vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Brabantse componist Floris van der Putt heeft de Stichting Floris van der Putt - in samenwerking met de Brabantse Bond voor Muziekverenigingen - het initiatief genomen om het bekende volkswijsje 'Het lied van Hertog Jan' weer op de muziekstandaards te krijgen van alle Brabantse muziekverenigingen. Er zijn drie Brabantse arrangeurs aangezocht om dit lied van Floris van der Putt opnieuw te arrangeren voor alle muziekverenigingen, op alle niveaus. De arrangeurs zijn: Matthias van Nispen tot Pannerden, Jasper Staps en Jeroen Geevers.

Stichting Floris van der Putt biedt u kosteloos de speciaal gearrangeerde Floris van der Putt arrangementen aan. Hieronder kunt u desbetreffende partijen downloaden (Klik met de linkse muisknop op de betreffende link. Kies daarna voor 'opslaan als...' en bepaal waar de pdf van het muziekwerk op uw computer moet worden opgeslagen. In de pdf vindt u dan verder de directie en alle partijen).

Besturen van brassbands kunnen bij interesse contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cambrinus - Matthias van Nispen tot Pannerden – 1e/2e /3e divisie
Fanfare
Harmonie

Horba Lorifa – Jeroen Geevers – jeugd/5e/4e divisie
Fanfare
Harmonie

Hertog Jan – Jasper Staps – populaire versie
Fanfare / Harmonie
Partituur

 

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top