Informatie over de jubilaris

Wat fijn dat jouw vereniging de jubilarissen in het zonnetje zet!

Nadat je in onze webshop de juiste speldjes of medailles hebt besteld en afgerekend, vul je dit formulier in met alle informatie over de jubilaris. Let op dat je voor iedere jubilaris een apart formulier invult.

Heb je de insignes nog niet besteld in de webshop? Maak dan eerst hier je bestelling en betaling compleet!

Een paar tips voor het invullen

  • Wij gebruiken de informatie uit dit formulier om de KNMO oorkonde te maken die bij de onderscheiding hoort. Zorg er daarom voor dat je alles precies goed invult, foutjes in de spelling of geboortedatum bijvoorbeeld komen ook op de oorkonde terecht!
  • Je krijgt per email de bevestiging van je bestelling. Daarin vind je het bestelnummer (ook wel ordernummer) van je bestelling. Houd dit nummer bij de hand om het in te vullen in het formulier. Met dat nummer linken we jouw formulier aan je bestelling, zodat we de juiste oorkonde bij het juiste speldje naar het juiste adres kunnen versturen.
  • Als er op de oorkonde geen aanhef (de heer/mevrouw) voor de naam van de jubilaris hoeft, dan laat je dat veld gewoon leeg.

Je kunt in dit formulier vragen om een bondsvertegenwoordiger bij de uitreiking. (Dat mag vanaf een 40-jarig jubileum van muzikanten of een 10-jarig jubileum van majorettes). Onze bondsvertegenwoordigers bereiden graag een mooie toespraak bij de uitreiking voor. Stuur daarom uiterlijk 2 weken vóór de datum van de uitreiking uitgebreide informatie over de jubilaris aan Jacqueline Verhofstad: [email protected]

Als je nog vragen hebt mag je altijd contact opnemen met Jacqueline.