MUZIEK

Orkesten en ensembles zijn de grootste groep leden van de BBM. Voor deze verenigingen organiseert onze BBM commissie naast BOOST. ook muzikale activiteiten.

Onze BBM commissie bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers. Zij zijn allemaal muzikant, en lid bij één van de BBM muziekverenigingen. Zij willen zich ook op provinciaal niveau inzetten voor onze sector. Zij leggen in heel Brabant hun oor te luisteren om op te vangen waar onze muziekverenigingen behoefte aan hebben. Omdat zij zelf vaak bestuurslid zijn en/of meespelen in hun eigen verenigingen zitten ze met hun neus bovenop de praktijk!

Wat zij weten, zien en horen zetten zij om in beleid, communicatie en activiteiten. Zo werken zij mee aan een bloeiende toekomst voor Brabantse muziekverenigingen.

Wil jij je ook inzetten voor de BBM en aansluiten bij één van onze commissies? Kijk alvast naar deze pagina om te zien waar we nog hulp bij kunnen gebruiken en meld je dan aan bij Martijne van Dijk.

0
Blaasorkesten
0
SMP orkesten en ensembles
0
Muzikanten

Onze missie

Versterken

Het besturen van een muziekvereniging vraagt om vaardige bestuurs- en commissieleden. Door relevante onderwerpen aan bod te laten komen in workshops en congressen versterken wij hun bestuurskracht en zorgen we voor verbindingen tussen de muziekverenigingen.

Innoveren

Onze sector is voortdurend in beweging. Wij lopen voorop in die beweging zodat we vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! We innoveren onze eigen activiteiten en inspireren onze leden hetzelfde te doen.

Inspireren

BBM leden doen in heel Brabant prachtige, waardevolle en bijzondere dingen. Kunstloc, LKCA, KNMO en andere organisaties ook. Al die goede voorbeelden verspreiden wij zodat zoveel mogelijk BBM leden kunnen profiteren van al die inspiratie!

Activiteiten en ander nieuws