MUZIEK

De groep muzikanten is de grootste groep binnen alle BBM verenigingen. Voor deze groep organiseert en vernieuwt onze BBM commissie samen met allerlei partijen in Brabant concoursen, samenspeeldagen, projecten en muziekexamens.

Onze BBM commissie bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers. Zij zijn allemaal muzikant, en (bestuurs)lid bij één van de BBM muziekverenigingen, die zich ook op provinciaal niveau willen inzetten voor onze sector. Zij leggen in heel Brabant hun oor te luisteren om op te vangen waar onze muziekverenigingen behoefte aan hebben. Omdat zij zelf vaak bestuurslid zijn en/of meespelen in hun eigen verenigingen zitten ze met hun neus bovenop de praktijk!

Wat zij weten, zien en horen zetten zij om in beleid, communicatie en activiteiten. Naast de concoursen en projecten waar samen muziek maken centraal staat organiseren zij het verenigingsondersteuningsprogramma BOOST. en gaan zij op pad om een levendig netwerk tussen verenigingen en alle andere stakeholders in de sector te creëren. Zo werken zij mee aan een bloeiende toekomst voor Brabantse muziekverenigingen.

Wil jij je ook inzetten voor de BBM en aansluiten bij één van onze commissies? Kijk alvast naar deze pagina om te zien waar we nog hulp bij kunnen gebruiken en meld je dan aan bij Martijne van Dijk.

0
Blaasorkesten
0
SMP orkesten en ensembles
0
Muzikanten

Heel Brabant speelt samen

Zodat zowel de ambitieuze talenten als de stille genieters samen blijven stralen op het podium. En de verenigingsbesturen een bloeiende toekomst tegemoet zien. Zodat heel musicerend Brabant plezier heeft in datgene waar ze het beste in zijn: lekker samen spelen. Als bindmiddel voor een gezonde, sociale maar vooral levendige Brabantse gemeenschap. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Lees in de afdeling MUZIEK op deze website alles over onze activiteiten waar samen muziek maken centraal staat. We zijn druk bezig om ons activiteitenplan voor de periode 2025-2028 vorm te geven – we hopen je daar heel binnenkort alles over te kunnen vertellen!

Activiteiten, nieuws en inspiratie