ALGEMENE LEDENVERGADERING BBM

Eén jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Wij als bestuur hebben goede ervaringen met het systeem van één jaarlijkse ALV. Op de ALV van 26 oktober 2022 staan we stil bij de actualiteit, planvorming voor het jaar 2023 en verantwoorden wij als bestuur tenslotte over 2021. Wij nodigen onze leden van harte uit, om samen met ons aan de toekomst van de sector te kunnen blijven werken.

Hybride vergadering

Vanwege onze positieve ervaringen met digitaal vergaderen zetten we dit voort. Voor het eerst in de geschiedenis zetten we daarom een hybride vergadering op. Voor belangstellenden is het daarmee mogelijk om zowel fysiek als digitaal de vergadering bij te wonen.

Strategische koerswijziging

Wij als bestuur van de BBM hebben een strategische koerswijziging voor ogen en willen een aantal plannen met u delen. We worden in het proces bijgestaan door adviseurs van Kunstloc (subsidieverstrekker) en adviseurs van de Sesam academie. Onderdeel van de koerswijziging zijn een aantal personele verzettingen in het bestuur, waaronder die van de voorzitter van de BBM.

Volgens artikel 8 van de statuten dient een voorzitter van de BBM verkozen te worden door de Algemene Leden Vergadering van de BBM. Als kandidaat willen wij als bestuur graag voordragen: Leonie Heezemans, thans bestuurslid belast met de portefeuille Blaasmuziek. Zij zal haar kandidatuur op de ALV verder toelichten. Eventuele andere gegadigden voor deze positie kunnen zich vóór 20 oktober 2022 aanmelden bij de secretaris middels het formulier op deze pagina.

De volledige agenda en andere stukken vind je onderaan deze pagina.

ALV woensdag 26 oktober 2022, 19:30 uur

Je bent van harte welkom in Huis van Muziek, Stationsstraat 26, 5038 ED Tilburg. Om 19:15 doen we de deuren open.

 • Kom je met het openbaar vervoer? Huis van Muziek is 3 minuten lopen vanaf het centraal station. Bekijk hier de route.
 • Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het Tehatex parkeerterrein aan de Noordhoekring, in de parkeergarages Knegtel of Pieter Vreedeplein.
 • Kom je digitaal deelnemen via ZOOM? In de vergadering houden we zoveel mogelijk rekening met een digitaal publiek bijvoorbeeld door vragen/antwoorden uit de zaal te herhalen of het digitale publiek de kans te geven vragen te stellen. Als je een vraag hebt, stel die in de chatfunctie die wordt gemodereerd door een bestuurslid. Na je aanmelding sturen we je de link om deel te nemen.

Aanmelden ALV

  Naam

  Laat ons weten wat je rol is bij je vereniging of in het bestuur van je vereniging

  Laat ons weten bij welke vereniging je betrokken bent

  Neem je live of digitaal deel?

  Oproep kandidaatstelling bestuursleden en commissieleden

  Onderdeel van onze strategische koerswijziging zijn een aantal personele verzettingen in het bestuur, waaronder die van de voorzitter van de BBM. Daarnaast zoeken wij:

  • Een algemeen bestuurslid
  • Een bestuurslid dat de functie van secretaris op zich wil nemen
  • Commissieleden voor de portefeuille huldigingen bij verenigingen

  Gegadigden voor deze posities kunnen zich vóór 13 oktober 2022 aanmelden bij de secretaris met het formulier hiernaast.

  Hieronder kun je ter oriëntatie de profielschetsen en competentievereisten van de functies voorzitter en secretaris lezen en downloaden.

  Aanmelden bestuursfuncties en commissie huldigingen

   Naam

   E-mailadres

   Bij welke muziekvereniging ben je lid?

   Voor welke bestuursfunctie stel je je kandidaat?

   Profielschets voorzitter en secretaris

   Agenda ALV 26 oktober 2022