ALGEMENE LEDENVERGADERING BBM

Algemene Ledenvergadering BBM

Op de ALV van donderdag 27 juni staan we stil bij onze activiteiten van 2023 en verantwoorden wij als bestuur over dat jaar. Wij nodigen onze leden van harte uit, om samen met ons aan de toekomst van de sector te kunnen blijven werken!

Online vergadering

Vanwege onze positieve ervaringen met digitaal vergaderen zetten we dit voort. Het maakt het voor iedereen mogelijk om laagdrempelig deel te nemen. We hopen weer op een grote opkomst!

Stukken

De stukken zijn naar alle secretarissen verzonden. Heb je de mailing gemist en wil je alsnog de stukken ontvangen? Stuur dan een bericht aan [email protected]

ALV donderdag 27 juni 2024, 19:30 uur

Deze vergadering is online. Geef in het formulier aan of je er wel of niet bij kunt zijn. In het automatische antwoord per email ontvang je de link om mee te doen.

Aanmelden ALV

  Vul hier je naam in

  Vul hier je e-mailadres in

  Laat ons weten wat je rol is bij je vereniging of in het bestuur van je vereniging

  Namens welke vereniging neem je deel? (Vergeet niet de plaats te vermelden)

  Geef aan of je wel of niet aanwezig bent

  Dankjewel voor het invullen, verzend het formulier met de knop hieronder

  Oproep Commissieleden huldigingen

  Muzikanten die 25, 40, 50 jaar of nog langer lid zijn van een muziekvereniging kunnen gehuldigd worden door een vertegenwoordiger van de BBM. Hiervoor kent de BBM een groep enthousiaste vrijwilligers die uitbreiding nodig heeft. De huldigingen worden zo veel mogelijk met jou afgestemd en er wordt geprobeerd deze op bereisbare afstand van jouw woonplaats te plannen. Meestal vindt een huldiging plaats tijdens een concert in het weekend. Maar ook wel eens doordeweeks op repetitieavonden.

  We zoeken specifiek naar enthousiastelingen vanuit Midden en West-Brabant die de BBM kunnen vertegenwoordigen, maar ook mensen uit de rest van Brabant worden van harte uitgenodigd om zich te melden.

  Wat heb je nodig?

  Een gezond portie lef en passie voor de muziekverenigingen (zelf muziek maken is een pré), zin om beperkt te reizen door de provincie, minimaal 1 avond/middag per maand beschikbaar, het kunnen uitdragen van het BBM-verhaal en het houden van korte speeches tijdens de huldigingen.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Zinvolle tijdsbesteding door inzet voor onze vrijwilligersorganisatie als Brabantse Bond voor Muziekverenigingen
  Veel dank en waardering vanuit onze lidverenigingen
  Samenwerken met leuke, fijne en creatieve vrijwilligers die zich samen met jou inzetten voor de toekomst van de muziekverenigingen in Brabant
  Een vrijwilligers- en reiskostenvergoeding
  Gezellige bijeenkomsten met alle BBM vrijwilligers

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Verhofstad (penningmeester BBM) op 06-80113278 of met Martijne van Dijk (directeur BBM) op 06-24781352.

  op 06-24781352.