ALGEMENE LEDENVERGADERING BBM

Algemene Ledenvergadering BBM

Op de ALV van 26 oktober 2023 staan we stil bij de actualiteit, planvorming voor het jaar 2024 en verantwoorden wij als bestuur over 2022. Wij nodigen onze leden van harte uit, om samen met ons aan de toekomst van de sector te kunnen blijven werken.

Hybride vergadering

Vanwege onze positieve ervaringen met digitaal vergaderen zetten we dit voort. Daarom zetten we ook dit jaar weer een hybride vergadering op. Voor belangstellenden is het daarmee mogelijk om zowel fysiek als digitaal de vergadering bij te wonen.

ALV donderdag 26 oktober 2023, 19:30 uur

Je bent van harte welkom in CKE, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven. Om 19:15 doen we de deuren open.

 • Kom je met het openbaar vervoer? CKE is 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Bekijk hier de route.
 • Kom je met de auto? Dan kun je dichtbij parkeren in de Fellenoord parkeergarage.
 • Kom je digitaal deelnemen via ZOOM? In de vergadering houden we zoveel mogelijk rekening met een digitaal publiek bijvoorbeeld door vragen/antwoorden uit de zaal te herhalen of het digitale publiek de kans te geven vragen te stellen. Als je een vraag hebt, stel die in de chatfunctie die wordt gemodereerd door een bestuurslid. Na je aanmelding sturen we je de link om deel te nemen.
 • Lees en download hieronder de agenda en alle bijlagen.

Aanmelden ALV

  Naam

  Laat ons weten wat je rol is bij je vereniging of in het bestuur van je vereniging

  Laat ons weten bij welke vereniging je betrokken bent

  Neem je live of digitaal deel?

  Agenda

  Verslag activiteiten 2022

  Concept notulen

  Statutenwijziging

  Huishoudelijk Reglement

  Oproep Commissieleden huldigingen

  Muzikanten die 25, 40, 50 jaar of nog langer lid zijn van een muziekvereniging kunnen gehuldigd worden door een vertegenwoordiger van de BBM. Hiervoor kent de BBM een groep enthousiaste vrijwilligers die uitbreiding nodig heeft. De huldigingen worden zo veel mogelijk met jou afgestemd en er wordt geprobeerd deze op bereisbare afstand van jouw woonplaats te plannen. Meestal vindt een huldiging plaats tijdens een concert in het weekend. Maar ook wel eens doordeweeks op repetitieavonden.

  We zoeken specifiek naar enthousiastelingen vanuit Midden en West-Brabant die de BBM kunnen vertegenwoordigen, maar ook mensen uit de rest van Brabant worden van harte uitgenodigd om zich te melden.

  Wat heb je nodig?

  Een gezond portie lef en passie voor de muziekverenigingen (zelf muziek maken is een pré), zin om beperkt te reizen door de provincie, minimaal 1 avond/middag per maand beschikbaar, het kunnen uitdragen van het BBM-verhaal en het houden van korte speeches tijdens de huldigingen.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Zinvolle tijdsbesteding door inzet voor onze vrijwilligersorganisatie als Brabantse Bond voor Muziekverenigingen
  Veel dank en waardering vanuit onze lidverenigingen
  Samenwerken met leuke, fijne en creatieve vrijwilligers die zich samen met jou inzetten voor de toekomst van de muziekverenigingen in Brabant
  Een vrijwilligers- en reiskostenvergoeding
  Gezellige bijeenkomsten met alle BBM vrijwilligers

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Verhofstad (penningmeester BBM) op 06-80113278 of met Martijne van Dijk (directeur BBM) op 06-24781352.

  op 06-24781352.