Sanne Oreel

Brabant Speelt Samen | Educatie & jeugdbeleid
Linkedin

Over

Samenwerken, vernieuwen, organiseren en muziek. Daar draait het om in mijn werk als docent muziek op de middelbare school en daar draait het ook om in mijn privé. Jaren lang heb ik binnen mijn muziekvereniging meegedraaid in allerlei werkgroepen; de muziekcommissie, scholenprojecten, de opleidingen en examens, organisatie van concerten en repetitieweekenden, mensen motiveren mee te doen met ons eigen solistenconcours en het contact leggen met andere verenigingen. Super leuk! Ik heb hier veel plezier uit gehaald en ook veel van geleerd.

Begin 2020 ben ik begonnen bij de BBM als kartrekker van de solistenconcoursen. Er was veel tijd het afgelopen jaar om te brainstormen over de vraag: Hoe kunnen we het imago opkrikken? We zijn gaan interviewen en dat leverde heel veel leuks op!

Om te vernieuwen is het nu de uitdaging niet opleggen, maar aanbieden en niet duwen maar coachen. Dit is ook de insteek van het project BOS – Brabant on Stage. Eigenlijk is het de opgepimpte versie van het ‘old school’ solistenconcours. Houden wat werkt, maar zeker ook nadenken over hoe je oude gewoontes en regels in een nieuw jasje kan stoppen waardoor er mogelijk weer meer mensen mee willen doen. En nu heb ik mee aan de wieg gestaan van de plannen voor Brabant Speelt Samen, daarmee starten we in 2025!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan hoor ik graag van je!

Contact info