Leonie Heezemans

Voorzitter BBM
LinkedinInstagram

Over Leonie

Mijn naam is Leonie Heezemans. Sinds mijn 9e speel ik saxofoon (alt en tenor) bij mijn fanfare Heide Echo uit Knegsel. Daarnaast ben ik ook nog een aantal jaren lid geweest van andere muziekverenigingen en projectorkesten. Muziek maken is een rode draad in mijn leven en eentje die me al heel veel mooie ervaringen en vriendschappen heeft gebracht.

In 2016 ben ik als bestuurslid toegetreden tot het bestuur van de BBM. Er was toen een hele kleine commissie Blaasmuziek met 3 vrijwilligers en Anne vanuit kantoor. De afgelopen jaren hebben we deze commissie flink uitgebreid tot 19 vrijwilligers, een orkestcommissie van het BJPO met 6 vrijwilligers en een comité van aanbeveling voor het BJPO. Allemaal enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor het Brabantse muzieklandschap. En daar ben ik onwijs trots op! Met deze energieke club kunnen we gave initiatieven ontwikkelen, in verbinding te zijn met de Brabantse muziekverenigingen en hen ondersteunen door provinciale activiteiten te organiseren. Daar sta ik voor: muziekverenigingen ondersteunen, verbinden en inspireren zodat het Brabantse muzieklandschap bloeiend en groeiend blijft!

In het dagelijkse leven werk ik als Hoofd Personeel & Organisatie bij het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Een heel andere omgeving, maar ook eentje waar energieke en gepassioneerde mensen werken en zich inzetten voor het maatschappelijke belang.

Contact info