Vivian Ahout

Projectleider BJPO
Linkedin

Over

Hi! Mijn naam is Vivian Ahout, binnen de BBM ben ik vertegenwoordiger van het BJPO, waar ik projectleider van ben.

Muziek heeft een centrale plek in mijn leven; vanaf een jonge leeftijd speel ik klarinet bij harmonie st. Caecilia uit Lieshout en Mariahout, ik ben meerdere keren met het ZoN op tournee geweest en speel al een heel aantal projecten mee met het BJPO. Tijdens het ZoN en het BJPO heb ik kunnen ervaren hoe geweldig het is om met medemuzikanten van mijn leeftijd te kunnen musiceren en het vooral ook enorm gezellig te hebben. Dit gun ik iedere (jonge) muzikant.

Het BJPO is waar twee passies van mij samenkomen: werken met jongeren en het maken van muziek.

Het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO) is een jeugdorkest bestaande uit talentvolle muzikanten van 13-29 jaar uit heel Noord-Brabant. Het doel vanuit het BJPO is om deze muzikanten te inspireren, te verbinden en om ze enthousiast te maken voor blaasmuziek.

Als projectleider ben ik contactpersoon voor het BJPO, werk ik samen met de orkestcommissie aan de organisatie van de projecten en kijk ik vooruit naar onze toekomstplannen.

Verder werk ik als docent Mens en Maatschappij op een middelbare school en zet ik me in voor de projectgroep van het Zomerorkest Nederland.

Meer weten over het BJPO? Check onze website: www.BJPO.nl.

Contact info